Huize Heyendael

Calskamer
Huize Heyendael en Faculty club

Services

Deze locatie is ook bekend als ‘het Kasteeltje’ en is bij uitstek geschikt voor vergaderingen, workshops, recepties, borrels en feesten. Gasten kunnen hier bovendien genieten van een heerlijke lunch of sfeervol dineren.

Faculty Club Huize Heyendael
Lifeport Welcome Centre
Radboud Academy

Over Huize Heyendael

Openbaar vervoer

Huize Heyendaal is uitstekend bereikbaar vanaf Station Nijmegen Centraal en op loopafstand van Station Nijmegen Heyendaal.

Bushalte: Huygensgebouw of HAN.

Parkeerinformatie

Op de campus geldt betaald parkeren op werkdagen tussen 07.00-18.00 uur. Wanneer je minder dan een half uur parkeert kun je het parkeerterrein gratis verlaten. Betaal voordat je vertrekt het parkeertarief met pinpas of creditcard bij de betaalautomaat op het parkeerterrein. Betalen bij de slagboom is niet mogelijk.

Campusplattegrond met overzicht parkeerlocaties

Toegankelijkheid

• Rolstoel/scootmobiel: geheel zelfstandig toegankelijk.
    Assistentie: +31 24 3611 2281
  • Lift: ga na entree via de hoofdingang links en meteen weer rechts (ca 10 meter vanaf de voordeur).
  • Toegankelijk toilet: verdieping -1