Radboud Universiteit

Aula / Bureau Pedel

In de aula van de Radboud Universiteit worden academische plechtigheden en congressen gehouden. Bij academische plechtigheden kunt u denken aan promoties, oraties en afscheidscolleges, maar ook aan de diesviering, de nieuwjaarsrede en de opening van het academisch jaar.

Het Bureau van de Pedel is verantwoordelijk voor de planning, voorbereiding en uitvoering van academische plechtigheden in de aula. Voor het reserveren van de ruimten in de aula voor congressen en andere bijeenkomsten kunt u direct contact met het Bureau van de Pedel opnemen.

Livestreams

Promoties en oraties/afscheidsredes zijn via een livestream te volgen: Academiezaal en Senaatszaal. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met het Bureau van de Pedel.

Bureau Pedel

Het Bureau van de Pedel is verantwoordelijk voor de planning, voorbereiding en uitvoering van academische plechtigheden in de aula. Ook zorgen zij voor het reserveren van de ruimten in de aula voor congressen en andere bijeenkomsten.

Pedel: Nico Bouwman

Comeniuslaan 2
6525 HP Nijmegen

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.