Strategie: A Significant Impact

De Radboud Universiteit wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen en zowel regionaal als internationaal van betekenis zijn. Dat is de boodschap van onze strategie.

Onze samenleving staat voor complexe uitdagingen die vragen om interdisciplinaire samenwerking. Daarom kiest de Radboud Universiteit nadrukkelijk voor sterke disciplines in de breedte en samenwerking tussen de disciplines. Lees er meer over in de Strategie van de Radboud Universiteit, getiteld ‘A Significant Impact’.

Strategie: A significant impact

De strategie is tot stand gekomen dankzij inbreng van tal van medewerkers en studenten. Afdelingen van de universiteit baseren hun jaarplannen op deze strategie.

Om een impuls te geven aan bepaalde thema’s binnen de strategie, werken we met verschillende strategische thema's en initiatieven die extra stimulans en verandercapaciteit creëren.

Bekijk de strategische thema's

Zie ook..

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.