Logo Diversity, Equity And Inclusion office
Logo Diversity, Equity And Inclusion office

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

De Radboud Universiteit draagt bij aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Hoe realiseren we een diverse en inclusieve campus voor al onze studenten en medewerkers? Op deze pagina vind je alle informatie over Diversiteit, gelijkheid en inclusie aan de Radboud Universiteit.

DEI aan de Radboud Universiteit

Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie zijn cruciale basisprincipes aan de Radboud Universiteit. Het is onze missie om bij te dragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. We werken aan een inclusieve campus voor alle medewerkers en studenten, ongeacht ras, geslacht, leeftijd, religie, genderidentiteit of -uitingen, burgerlijke staat of gezinssituatie, etnische achtergrond, sociaaleconomische achtergrond, capaciteiten of seksuele geaardheid. 

DEI ambassadors

Word DEI-ambassadeur

Een DEI-ambassadeur promoot en pleit voor diversiteit, gelijkheid en inclusie binnen een organisatie of gemeenschap. DEI-ambassadeurs proberen het bewustzijn van diversiteit, gelijkheid en inclusie te vergroten en een meer gastvrije gemeenschap te creëren voor mensen met verschillende achtergronden en perspectieven. Wil je ook DEI-ambassadeur worden? Meld je snel aan!

Aanmelden

 

Ik geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Werk er hard voor en laat je niet beperken door vooroordelen!
Hagar Khermjioui
Hagar Khermjioui Student Het verhaal van Hagar
Mijn doel is om mijn eigen functie overbodig te maken.
Lia Kleuskens
Lia Kleuskens Coördinator Vluchtelingenbeleid, Diversiteit en Inclusie Het verhaal van Lia

Volg ons via:

Instagram

LinkedIn

Twitter 

E-mailadres

Organisatieonderdeel