Hulpbronnen

Om DEI aan de Radboud Universiteit tot bloei te laten komen, zijn bijdragen van ons allemaal nodig. De missie van de Radboud Universiteit is om via onderwijs en onderzoek de waarden verbondenheid, nieuwsgierigheid en reflectie te bevorderen. De hulpbronnen op deze pagina weerspiegelen die waarden.

Module omgaan discriminatie en intimidatie 

Heb je je ooit afgevraagd hoe je intimidatie of pesterijen kunt herkennen, wat de impact ervan kan zijn op de persoon in kwestie of je hoe je zou reageren in een dergelijke situatie? De interactieve modules "Being an Active Bystander" en "Responding to Disclosures" helpen je inzicht te krijgen in deze onderwerpen en voorzien je van praktische hulpmiddelen.

Meer informatie

Inclusief communiceren

Mensen gedijen als ze zichzelf mogen zijn in al hun diversiteit. Dit is mogelijk in een organisatie waar iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Inclusieve communicatie gaat zowel over verschillen als over overeenkomsten: over de vaardigheden die nodig zijn om veilig en prettig samen te werken. Daarom organiseert Radboud In'to Languages cursussen inclusieve communicatie.

Meer informatie 

Online DEI trainingen

Op het leerplatform gROW vind je allerlei cursussen en opleidingen voor medewerkers, waaronder:

Kijk op gROW voor het volledige cursusaanbod.

gROW

Lezingen

Het DEI-office werkt regelmatig samen met Radboud Reflects om lezingen te organiseren over diversiteit, gelijkheid en inclusie. Je kunt alle lezingen terugkijken op het YouTube-kanaal van Radboud Reflects.