Logo Diversity, Equity And Inclusion office

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie

De Radboud Universiteit draagt bij aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Hoe realiseren we een diverse en inclusieve campus voor al onze studenten en medewerkers? Op deze pagina vind je alle informatie over Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie aan de Radboud Universiteit.

DEI ambassadors

Word DEI-ambassadeur

Een DEI-ambassadeur promoot en pleit voor diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie binnen een organisatie of gemeenschap. DEI-ambassadeurs proberen het bewustzijn van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie te vergroten en een meer gastvrije gemeenschap te creëren voor mensen met verschillende achtergronden en perspectieven. Wil je ook DEI-ambassadeur worden? Meld je snel aan!

Teachar on yellow cushion reader a book for students

Dubbel-bijzondere leerlingen: ken jij ze?

Evelyn Kroesbergen en Marielle Wittelings hebben drie jaar lang onderzoek gedaan naar wat er moet gebeuren om hoogbegaafde leerlingen te herkennen bij wie het leren, door verschillende redenen, niet vanzelf gaat.

Dries Lyna en Kathryn Smith

Forensisch artiest geeft gezicht aan Nijmeegse tot slaaf gemaakte

Historicus Dries Lyna van de Radboud Universiteit is een samenwerking aangegaan met de Zuid-Afrikaanse forensisch kunstenaar Kathryn Smith. Samen maken ze een portret van een Indonesische “gewezen lijfeigene” die 200 jaar geleden in Nijmegen leefde.

Letters NWO met een trofee icoon in het midden

Floris Cos, Wieke Metzlar en Marije van Lankveld ontvangen financiering uit het programma Promoties in de geesteswetenschappen

Floris Cos, Wieke Metzlar en Marije van Lankveld ontvangen promoties in de geesteswetenschappen.

Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt altijd terecht bij de DEI Office.

Organisatieonderdeel

Mijn doel is om mijn eigen functie overbodig te maken.
Lia Kleuskens
Lia Kleuskens Coördinator Vluchtelingenbeleid, Diversiteit en Inclusie Het verhaal van Lia