Hulpbronnen

Om DEI aan de Radboud Universiteit tot bloei te laten komen, zijn bijdragen van ons allemaal nodig. De missie van de Radboud Universiteit is om via onderwijs en onderzoek de waarden verbondenheid, nieuwsgierigheid en reflectie te bevorderen. De hulpbronnen op deze pagina weerspiegelen die waarden.

Inclusief communiceren

Mensen gedijen als ze zichzelf mogen zijn in al hun diversiteit. Dit is mogelijk in een organisatie waar iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Inclusieve communicatie gaat zowel over verschillen als over overeenkomsten: over de vaardigheden die nodig zijn om veilig en prettig samen te werken. Daarom organiseert Radboud In'to Languages cursussen inclusieve communicatie.

Meer informatie 

Slinger van regenboogvlaggen onder een lichtbewolkte lucht

Workplace Pride

Wil je bijdragen aan het verbeteren van het werkleven van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, interseksuele en queer (LHBTIQ+) mensen op de campus en daarbuiten? Meld je dan via de Radboud Universiteit aan op Workplace Pride.

Op Workplace Pride vind je onder meer informatiebronnen, een toolkit en activiteiten. Via deze middelen kun je je informeren en leer je over stappen die je kan nemen om bij te dragen aan een werk- en studieklimaat waar je als LHBTIQ+ persoon jezelf kunt zijn en gewaardeerd wordt om wie je bent.

Doordat de Radboud Universiteit is aangesloten bij Workplace Pride kunnen studenten en medewerkers zich gratis aanmelden met hun Radboud-adres en Radboud-wachtwoord.

Aanmelden

Online DEI trainingen

Op het leerplatform gROW vind je allerlei cursussen en opleidingen voor medewerkers, waaronder:

Kijk op gROW voor het volledige cursusaanbod.

gROW

Lezingen

Het DEI-office werkt regelmatig samen met Radboud Reflects om lezingen te organiseren over diversiteit, gelijkheid en inclusie. Je kunt alle lezingen terugkijken op het YouTube-kanaal van Radboud Reflects.