Coronavirus

Informatie coronavirus

We komen allemaal weer naar de campus en er gelden momenteel geen aanvullende maatregelen in verband met het coronavirus. De Radboud Universiteit volgt hierbij de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Nu we elkaar weer fysiek ontmoeten is het belangrijk om rekening te blijven houden met elkaar. De basisregels ter voorkoming van verspreiding van het virus blijven verstandig.

Iconen met de basisadviezen tegen verspreiding van het coronavirus
Basisadviezen Corona Rijksoverheid

Klachten?

Heb je coronaklachten of ben je in contact geweest met iemand die vermoedelijk besmet is met het virus? Kijk dan wat je in jouw situatie moet doen op de website van de Rijksoverheid. Maak bij klachten direct een testafspraak via coronatest.nl.

Studeren

Al het onderwijs vindt momenteel fysiek plaats op de campus. We bieden géén online onderwijs meer aan. Als er college opnames worden gemaakt zijn deze beperkt beschikbaar. Zit je ergens mee, heb je vragen of voel je je niet veilig genoeg om naar de campus te komen?  Neem dan contact op met de studieadviseur van jouw opleiding.

Werken

De universiteit hanteert het model van hybride werken. Het thuiswerkadvies voor medewerkers is vervallen. Zijn er persoonlijke omstandigheden die invloed hebben op je werk, of heb je vragen? Ga dan op tijd in gesprek met je leidinggevende. Praten over werk en (mentale) gezondheid is belangrijk, niet alleen in tijden van corona.

Gratis zelftesten

Gratis zelftesten zijn verkrijgbaar op onderstaande locaties. Er geldt een maximum aantal van vier per persoon per keer.

  • Maria Montessori gebouw - ontvangstbalie
  • Elinor Ostrom gebouw - ontvangstbalie links
  • Huygensgebouw  - ontvangstbalie
  • Linnaeusgebouw - ontvangstbalie
  • Berchmanianum - ontvangstbalie
  • Erasmusgebouw - ontvangstbalie
  • Grotiusgebouw - ontvangstbalie
  • Universiteitsbibliotheek – portiersbalie

Als afdeling kun je zelftesten bestellen via het Service Centre: servicecentre-cf [at] ru.nlrel="noopener noreferrer" target="_blank". Houdt hierbij rekening met een levertijd van ongeveer twee weken.  

Vragen?

024 362 05 00