Nieuwjaarsbijeenkomst 2023
Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

De Nieuwjaarsbijeenkomst is voor alle medewerkers en studenten van de Radboud Universiteit. Tijdens deze bijeenkomst blikken we in gesprekken met diverse medewerkers en studenten terug op 2023 en kijken we vooruit naar 2024.

De Nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op maandag 8 januari 2024 in de Aula van de Radboud Universiteit. Je bent van harte uitgenodigd om de bijeenkomst fysiek bij te wonen of te volgen via de livestream van de Aula. Na afloop is er een lunch waar we kunnen toosten op het nieuwe jaar. 

Bekijk de livestream

Op het programma

Het programma staat in het teken van 'van betekenis'. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomstbijeenkomst worden de Hermesdorfprijzen uitgereikt, vinden er diverse interviews plaats met medewerkers en studenten over actuele onderwerpen. Zodra het programma bekend is vind je hieronder de sprekers.

Hermesdorfprijzen

Plaquette Hermesdorfprijs, met beeltenis van prof. mr. B.H.D. Hermesdorf

Hermesdorfprijzen 2023 naar Platform Diversiteit in Geslacht en Gender en Paul Reef

De Hermesdorfprijs en Hermesdorf Talentprijs gaan dit jaar naar het Platform Diversiteit in Geslacht en Gender en Paul Reef.

Plaquette Hermesdorfprijs, met beeltenis van prof. mr. B.H.D. Hermesdorf

Hermesdorfprijzen 2022 voor Alma Tostmann, Chantal Rovers en Kiane de Kleijne

De Hermesdorfprijs en Hermesdorf Talentprijs worden jaarlijks uitgereikt aan onderzoekers die hun nek hebben uitgestoken. Dit jaar gaan de prijzen naar Alma Tostmann, Chantal Rovers en Kiane de Kleijne.

Hermesdorfprijzen 2021 voor Centrum voor Migratierecht en Marlies van Eck

De Radboud Universiteit reikt jaarlijks de Hermesdorfprijs en Hermesdorf Talentprijs uit aan onderzoekers die hun nek hebben uitgestoken. Dit jaar gaan de prijzen naar het Centrum voor Migratierecht en Marlies van Eck. Beide winnaars pleiten voor...

Praktische informatie

De Nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op maandag 8 januari 2024 van 11:00 - 12:30 in de Aula van de Radboud Universiteit.

Aula

Comeniuslaan 2
525 HP Nijmegen