Radboud Café
Radboud Café

200 kilometer lopen voor het goede doel

Dit jaar lopen weer verschillende FSW’ers de Vierdaagse. Op ons Instagramkanaal blijf je up-to-date over hun trektocht langs Elst, Wijchen, Beuningen en Groesbeek naar hun uiteindelijke bestemming aan het einde van de Via Gladiola. Een van de lopers is Olivier Timmermans, student Kunstmatige Intelligentie, die dit jaar voor de Maag, Lever en Darmstichting loopt.

Olivier Timmermans

‘Dit jaar loop ik voor de tweede keer de vierdaagse. De vorige editie liep ik voor het eerst, maar deze werd ingekort en ik wil de volle vier dagen ervaren. Ik heb besloten om te lopen voor het goede doel, de Maag, Lever en Darmstichting, omdat ik zelf ook een darm- en leverziekte heb. 

Helaas heb ik minder getraind dan ik had willen doen, maar ik heb toch al een keer vijftig kilometer gelopen en twee dagen achter elkaar veertig kilometer gelopen. Het leukste aan de editie van vorig jaar vond ik het leren kennen van nieuwe mensen en de enthousiastelingen die langs de weg aanmoedigen in de dorpjes waar je doorheen komt. En natuurlijk de Via Gladiola! Als ik er even doorheen zit, dan helpt het om een stuk samen te lopen met Engelse militairen en om hun liederen mee te zingen.’ 

Contactinformatie