Resultaat 1 - 3 van 3 resultaten
  • Daniëlle Bleize

Onderwijs geven met Danielle Bleize

Daniëlle Bleize is sinds september coördinator van de bacheloropleiding Communicatiewetenschap. In dit interview deelt ze haar passie voor lesgeven en bespreekt ze de uitdagingen die ze tegenkomt.

• Eland, Sonsbeekpark en rivier: een glimps uit de resultaten van de fotoworkshop :het perfecte plaatje

Door de (Smartphone) Lens: een showcase van getalenteerde fotografen

Ontdek de wereld door de ogen van getalenteerde Communicatiewetenschap-studenten die deelnamen aan de fotoworkshop 'Het Perfecte Plaatje'. Met een missie om te leren hoe je adembenemende momenten echt kunt zien en vastleggen, werden creatieve talenten verkend.

• Studenten met box vol boodschappen

Jongeren behulpzaam tijdens de pandemie door verhalen in de media

Tijdens de Covid-pandemie bleken verhalen in de media jongeren te inspireren om anderen te helpen. Anderen helpen gaf hen bovendien vaak een geluksgevoel. Dat concluderen onderzoekers van de Radboud Universiteit en de Erasmus Universiteit Rotterdam.