RUQuest

Aangevraagde boeken ophalen bij Library of Science

Een boek dat je aanvraagt via RUQuest kun je laten afleveren bij de servicebalie van de Library of Science. Je krijgt een e-mail wanneer het daar voor je klaarligt. Je kunt het daar ook weer inleveren.

In RUQuest zoek je in de collectie van de Radboud Universiteit. Veel boeken staan in het magazijn of op een andere bibliotheeklocatie op onze campus. Via RUQuest kun je zo’n boek aanvragen. Tijdens deze aanvraag selecteer je als pick-up locatie “Library of Science”. Wanneer het daar klaarligt kun je het ophalen en lenen via de leenautomaat bij de servicebalie. Je kunt het op elke bibliotheeklocatie van onze campus ook weer inleveren via een leenautomaat: de Library of Science, de Centrale Bibliotheek en de Bibliotheek Rechtsgeleerdheid.

Lenen & verlengen

Om boeken te lenen en aan te vragen moet je eenmalig je campuskaart activeren via RUQuest. Dat is binnen enkele seconden gebeurd, hoe je dat doet, lees je op de pagina Lenerspas aanvragen en activeren. Lenen is gratis voor medewerkers en studenten van de Radboud Universiteit. De leenperiode is 28 dagen en wordt automatisch tot 10 keer verlengd zolang niemand anders het boek aanvraagt.

Tijdschriften

Tijdschriften kun je ook lenen en op dezelfde manier aanvragen als boeken. Zet bij je aanvraag duidelijk welk issue je nodig hebt.

Contactinformatie

Heb je vragen over RUQuest? Neem contact met op met de Library of Science, we helpen je graag!

Organisatieonderdeel
Library of Science