Faculty of Science placeholder

Al je publicaties bij elkaar op één plek

Hulp bij  het maken van een ResearcherID en ORCID

Heb je hulp of informatie nodig bij het maken van je ResearcherID of ORCID? Kom op 7 mei om 13u naar de Coffee Lecture in de Library of Science. Medewerkers zitten klaar om je persoonlijk te informeren en te helpen.

Een ResearcherID maak je in Web of Science. Je kunt op die manier ál je publicaties linken aan je voorkeurs-auteursnaam. Je koppelt niet alleen publicaties uit Web of Science, maar ook je publicaties uit andere databanken, zoals grijze literatuur, boek(hoofdstukken) en rapporten. Zo zijn je publicaties beter en sneller vindbaar in Web of Science. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Het aantal citaties en je H-index zijn ook meteen zichtbaar. Als je één keer werk maakt van je ResearcherID is die gemakkelijk actueel te houden.

Met een ORCID ben je buiten Web of Science ook vindbaar met al je publicaties. Je ResearcherID kun je makkelijk synchroniseren met je ORCID. Op 7 mei helpen wij je graag om dit in orde te maken.

ORCID: connecting research and researchers

Organisatieonderdeel
Library of Science