Anne Bos te gast in de podcast van De Publieke Ruimte bij de presentatie van het boek De top kijkt om.
Anne Bos te gast in de podcast van De Publieke Ruimte bij de presentatie van het boek De top kijkt om.

Anne Bos te gast bij podcast De Publieke Ruimte

Onze CPG-onderzoeker Anne Bos was maandag 1 juli te gast in de podcast van De Publieke Ruimte bij de presentatie van het boek De top kijkt om. In de podcast De top kijkt om worden oud-bewindspersonen en -topambtenaren bevraagd over hun ervaringen. Van deze interviews is nu een boek verschenen, al de tweede in de reeks. Anne Bos is een van de onderzoekers die de interviews afneemt.

In de podcast De Publieke Ruimte bespraken Martijn Grimmius en Otto Thors bespraken met drie wetenschappers de inzichten die de gesprekken hebben opgeleverd: Anne Bos, Erik-Jan van Dorp (docent bestuurskunde aan de USBO (Universiteit Utrecht) en Sandra van Thiel (hoogleraar bestuurskunde aan de Erasmus University Rotterdam). 

Aan De top kijkt om werkten bekende namen mee zoals Hedy d'Ancona, Gerd Leers, Ronald Plasterk en Roger Van Boxtel, maar ook voor het grote publieke minder zichtbare hoofdrolspelers als Hans Borstlap (o.a. voormalig directeur-generaal bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap), Erry Stoove (o.a. voormalig bestuursvoorzitter van de Sociale Verzekeringsbank) en Ab van Ravestein (o.a. voormalig algemeen directeur van RDW). 

Luister De Publieke Ruimte via Spotify

Luister De Publieke Ruimte Apple Podcast