Portret prof. dr. Christoph Lüthy

Christoph Lüthy lid Academia Europaea

Professor dr. Christoph Lüthy is benoemd tot lid van de Academia Europaea.

Het doel van de Academia Europaea is de bevordering van wetenschappelijke excellentie en de verspreiding van wetenschappelijke kennis. De Academie promoot ook Europees onderzoek, adviseert regeringen en internationale organisaties over wetenschappelijke kwesties en ondersteunt interdisciplinair en internationaal onderzoek.

De faculteit feliciteert prof. dr. Christophy Lüthy met zijn benoeming als jongste lid van de academie. Lüthy reageert verheugd op zijn benoeming: 'De lijst van leden uit Europa en elders in de wereld is indrukwekkend, en ik verheug me daarom bijzonder op de eerste bijeenkomst in Wroclaw later dit jaar.'

Eerdere benoemingen

Een overzicht van wetenschappers van de Radboud Universiteit die eerder zijn benoemd tot lid van de Academia Europaea vind je op de pagina Academia Europaea.

Contactinformatie

Voor vragen kun je contact opnemen met communicatie [at] ftr.ru.nl (communicatie[at]ftr[dot]ru[dot]nl)