Collegevoorzitter Daniël Wigboldus voor vier jaar herbenoemd

Daniël Wigboldus is ook de komende vier jaar voorzitter van het college van bestuur van de Radboud Universiteit. Zijn tweede termijn loopt tot 1 mei 2025. In mei 2017 begon hij in deze functie. Daarvoor was hij decaan van de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Collegevoorzitter Daniël Wigboldus voor vier jaar herbenoemd

Merel van Vroonhoven, voorzitter Raad van Toezicht: ‘Daniël Wigboldus is afgelopen vier jaar een uitstekend bestuurder gebleken. Telkens opnieuw slaagt hij erin mensen en ideeën aan elkaar te verbinden, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de universiteit. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Daniël ook de komende jaren met succes leiding zal geven aan de Radboud Universiteit en wensen hem veel succes.’

Naast Daniël Wigboldus bestaat het college van bestuur van de Radboud Universiteit uit vicevoorzitter Wilma de Koning en rector magnificus Han van Krieken.

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.