Met ingang van 1 maart 2024 is professor Danny Busch benoemd tot lid van de adviesraad van het Center for Regulation and Contract Law (CRCL) aan de Universiteit van Zürich.

De CRCL draagt bij tot de identificatie van legitiem gebruik van het contractenrecht voor regelgevende doeleinden. De primaire focus ligt op welzijnsdoelen, waaronder optimaal gebruik van hulpbronnen, duurzaamheid, verbod op discriminatie, bescherming van de kwetsbaren, preventie van overmatige schuldenlast en de beschikbaarheid van betaalbare huisvesting.

Busch voegt zich bij een prestigieuze groep adviesraadleden die bijdragen aan de strategische richting en wetenschappelijke focus van het CRCL. De volledige lijst van de leden van de adviesraad en meer informatie over wat het CRCL doet is beschikbaar op hun website.