Dans-triatlon Special

Dansliefhebbers opgelet. Op maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) hebben we een bijzondere Special voor jullie in petto waarbij in drie verschillende stijlen gedanst wordt.

Gaia Forlani start de dans-triatlon om 10.00 uur met 25 minuten neoclassis contemporary ballet. Hierna neemt Lina-maria Ramirez het over met 25 minuten modern jazz, gevolgd door 25 minuten hiphop/urban door Annemieke van de Koedijk. Als je danshart hier niet sneller van gaat kloppen!

Iedereen die van dansen houdt, is van harte welkom om deel te nemen aan de dans-triatlon in sporthal 1. Een beetje ervaring met dans is natuurlijk wel fijn om te hebben. Ditzelfde geldt voor dansschoenen. Deze zijn zeker niet verplicht maar wel prettig. Het dragen van hakken is niet toegestaan in de sporthal.

Introducees welkom

Om de feestvreugde compleet te maken, mag ieder lid dat zich aanmeldt voor deelname aan deze Special, één introducee meenemen. Deze introducee mag gratis meekomen en hoeft zich hiervoor ook niet te registreren. Om dit in goede banen te leiden, is het wel van groot belang dat leden die meedoen zich allemaal inschrijven via het ticketsysteem.

Aanmelden

Specials worden aangeboden als ticketuur. Je kunt je vanaf 8 dagen van tevoren inschrijven via de website of de RSC app.

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Sports