Dieven actief op de campus

In de afgelopen week is er vier keer elektronische apparatuur uit onderwijsruimten gestolen. Door het ontbreken van deze apparatuur, waaronder bedieningsmateriaal van AV-middelen, camera’s en microfoons, waren de ruimtes niet meer geschikt voor het geplande onderwijs waardoor studenten en docenten soms op het laatste moment moesten uitwijken. Hoewel we ons realiseren dat het op het laatste moment verplaatsen van onderwijs ongemakkelijk is voor alle betrokkenen, zijn we blij dat het gelukt is om het onderwijs door te laten gaan.

Meer toezicht en het afsluiten van ruimtes

Om nieuwe diefstallen te voorkomen is er extra toezicht ingezet op de campus. En hoewel we streven naar een open omgeving die vrij beschikbaar is voor gepland onderwijs en zelfstudie, zien we ons onder deze omstandigheden ook genoodzaakt om ruimtes vaker af te sluiten. Mocht het gebeuren dat je voor een dichte deur van een door jouw gereserveerde onderwijsruimte staat, meld je dan bij de dichtstbijzijnde receptie of neem contact op met het Service Centre via 024 36 33333.

Verdachte omstandigheden

Graag willen we iedereen vragen om ook goed op de eigen spullen te letten en anderen hier ook op te attenderen. Zie je iets verdachts op de campus, dan kun je via 024-3619000 contact opnemen met de dienst beveiliging. Betreft dit een direct onveilige situatie, bel dan naar het alarmnummer van de Radboud Universiteit: 024 36 55555.

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Service Centre via 024 36 33333 of servicecentre-cf [at] ru.nl (servicecentre-cf[at]ru[dot]nl)

Organisatieonderdeel
Campus & Facilities