Kim Josefine en Lysah
Kim Josefine en Lysah

DJ's Kim Josefine en Lysah

Het dynamische duo Kim Josefine en Lysah hebben elkaar gevonden in de liefde voor het zwarte goud: vinyl met 70’s funk en soul tot mid 80’s boogie en disco. Zo lang het maar hemels klinkt en de voeten langzaam in beweging brengt.

Café

Geniet van deze twee residents van de fonkelnieuwe muziek hotspot PAAK, een vinyl luisterbar en platenzaak in de Nijmeegse Bloemerstraat.

Radboud Sounds

Dit optreden is onderdeel van Radboud Sounds. Het festival over de wetenschap van muziek met lezingen, dans, livemuziek en meer op vrijdag 12 mei 2023, in Doornroosje, Nijmegen. Kom naar Radboud Sounds en vier samen met de Radboud Universiteit haar 100-jarig bestaan. Wetenschappers van de Radboud Universiteit laten vanuit verschillende disciplines hun licht schijnen op de wetenschap van muziek. Luister, dans, geniet en denk mee over het effect van muziek, stel je eigen programma samen en bekijk de wereld van muziek met andere ogen.

Contactinformatie

Wil je meer weten over het programma van Radboud Sounds, of heb je andere vragen of opmerkingen? Mail dan naar info [at] reflects.ru.nl.

Organisatieonderdeel
Radboud Reflects