Facultaire pool voetbal Europees Kampioenschap 2024

Doe mee met de facultaire EK-pool!

Het Nederlands elftal doet ook dit jaar weer mee in het Europees Kampioenschap voetbal 2024. Daarom nodigen we alle studenten, medewerkers en alumni van de Faculteit der Letteren uit om mee te spelen in onze facultaire EK-pool. Na de finale zien we wie de grootste voetbalexpert is van onze faculteit!

Meedoen

Om mee te spelen in onze facultaire EK-pool, vul je het onderstaande formulier in en download je de Scorito app voor Android of iOS. Direct na je aanmelding ontvang je de uitnodiging voor de subleague van de Faculteit der Letteren. Let op: je hebt tot uiterlijk vrijdag 14 juni om 20.59 uur om je aan te melden en de uitslagen te voorspellen.

Prijzen

Onder degenen die zich vóór donderdag 13 juni aanmelden, in de pool zitten én de uitslagen hebebn voorspeld, verloten we een borrelpakket om van te genieten tijdens de wedstrijden. Daarnaast hebben we, na de finale, een paar leuke prijzen voor de nummers 1, 2 en 3. Zij ontvangen ieder een boek naar keuze uit deze lijst Voetbalboeken 2024 én een katoenen tas van de Faculteit der Letteren. Na afloop van het EK, neemt de afdeling Marketing en Communicatie via e-mail contact op met de winnaars.

Genoeg redenen dus om mee te strijden met onze facultaire pool.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Contactinformatie

Bij vragen kan je mailen naar communicatie [at] let.ru.nl (communicatie[at]let[dot]ru[dot]nl)

Organisatieonderdeel
Faculteit der Letteren