Doe (weer) mee en win een studenten maandabonnement

Studeer jij aan de Radboud Universiteit? Dan ontvang je in mei (weer) een uitnodiging voor het Healthy Student Life onderzoek in je RU mailbox. Dit onderzoek van de Radboud Universiteit richt zich op het welzijn van al haar studenten.

Middels een vragenlijst zal er gekeken worden naar thema’s als stress, (prestatie)druk, geluk, veerkracht, beweging/sport en jouw toekomst. Jouw unieke bijdrage zorgt ervoor dat de Radboud Universiteit een compleet beeld krijgt van de stand van zaken omtrent welzijn van studenten en factoren die hiermee samenhangen. Op basis van deze kennis kan de Radboud Universiteit haar beleid verbeteren en tools ontwikkelen die het welzijn van jou én jouw medestudenten positief kunnen beïnvloeden!

Healthy student life

Omdat wij op het Radboud Sportcentrum sterk geloven in de relatie tussen sport, bewegen en welbevinden dragen wij graag ons steentje aan bovenstaande onderzoek bij. Onder alle studenten die deelnemen aan het Healthy Student Life onderzoek verloten wij daarom tien studenten maandabonnementen. Met dit abonnement kun je een maand lang onbeperkt bij ons komen sporten. Komt jouw naam als winnaar uit de bus en heb je je studenten jaarabonnement voor dit jaar al betaald? Dan ontvang je een maandbedrag retour. Daarnaast biedt het onderzoeksteam alle deelnemers een gratis kop koffie (of thee/warme chocomelk) van de SPAR University RU aan én worden er naast de maandabonnementen van het RSC ook nog verschillende andere prijzen verloot, waaronder Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €10,- of €100,-.

Houd je RU mailbox in de gaten en doe mee aan het Healthy Student Life onderzoek!

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Sports