Universitaire Studieprijs Airin Farahmand
Universitaire Studieprijs Airin Farahmand

Een geslaagde opening van het academisch jaar voor Letteren

Afgelopen maandag 4 september is het academisch jaar officieel geopend. Het was een mooie plechtigheid, waar onze faculteit flink in de schijnwerpers stond.

Allereerst kreeg onze medewerker Bianca van Oijen, hoofd HR Letteren, de Universiteitspenning in Brons uitgereikt als blijk van waardering voor niet alleen haar jarenlange HR-werkzaamheden, maar vooral ook voor de wijze waarop ze dat werk doet met haar team.

 

Universiteitspenning Brons Bianca van Oijen

Daarnaast ontving onze PhD-kandidaat Airin Farahmand één van de Universitaire Studieprijzen voor haar masterthesis The Representation of the Body in Speculative Design (begeleider Elisa Fiore, medebeoordelaar László Munteán) binnen de onderzoeksmaster Art and Visual Culture.

Universitaire Studieprijs Airin Farahmand

Tevens werd de Radboud Team Science Award uitgereikt aan het RICH-onderzoeksproject Patristic Sermons in the Middle Ages. Aan dit project werd en wordt gewerkt door FdL-medewerkers Shari Boodts, Gleb Schmidt, Iris Denis, Thijs Hermsen, Erwin Komen, Riccardo Macchioro en Menna Rempt.

Radboud Team Science Award PASSIM

Tot slot traden de Literaire Boyband (waarvan drie alumni van Letteren) en pianiste Suzanne Voets (alumna Nederlandse Taal en Cultuur) op om de opening compleet te maken.

Literaire Boyband OAJ
Suzanne Voets OAJ

Al met al was het een zeer geslaagde opening van het academisch jaar voor onze faculteit. We feliciteren alle laureaten van harte met deze welverdiende blijken van waardering!