Symposium grand challenges
Symposium grand challenges

Faculteit der Managementwetenschappen organiseert symposium ‘Diversity, Equity & Inclusion: grand challenges’ op 19 oktober 2023

Dit jaar bestaat de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit 35 jaar. In dat kader organiseren we op donderdag 19 oktober 2023 een symposium met als thema Diversity, Equity & Inclusion: grand challenges’. Het symposium vindt plaats van 15.00 tot 20.00 uur, de ontvangst is vanaf 14.30 uur. 

Programma: key-note sprekers

Verschillende toonaangevende sprekers geven tijdens het symposium acte de présence. Roy Jakobs, CEO van Philips, vertelt over het ‘kritieke belang van Diversity, Equity & Inclusion voor innovatie om impact te creëren’. Stella Nkomo, Strategic Professor aan de universiteit van Pretoria, geeft een inkijkje op het thema vanuit haar perspectief met haar presentatie ‘Diversity at a critical junction: Sustaining Progress for Inclusion’. Belgisch conceptueel kunstenaar Koen Vanmechelen kiest voor een verrassende benadering met zijn verhaal ‘Bioculturele diversiteit: ‘The chicken’s appeal’.

Parallelsessies

Tussendoor vinden parallelsessies plaats, waarin wetenschappers met het publiek in discussie gaan over het thema aan de hand van stellingen. De voertaal van het symposium is Engels.

Hapje en drankje

Een compact dinerbuffet (soep, wraps en broodjes) en aansluitende borrel is in het symposium inbegrepen.

Locatie

De locatie van het symposium is de Faculteit der Managementwetenschappen, Elinor Ostrom-gebouw, Heyendaalseweg 141 in Nijmegen. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaatsen bij het Elinor Ostrom-gebouw.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Het symposium is vol.

Bekijk het volledige programma hier