Studenten met goede ideeën over services en dienstverlening.

Focusgroeponderzoek dienstverlening en services: doe mee!

Van balie naar website en van app naar gebouw... Wat regel je nu precies waar op de (digitale) campus? Denk jij dat de dienstverlening misschien wel makkelijker, beter of leuker kan? Dan horen wij graag van je!

Deel je ervaringen en ideeën over het servicepunt in het focusgroep-onderzoek ‘Zo kan het ook’ op 27, 30 of 31 mei. We zijn benieuwd naar jouw wensen en ervaringen als student, medewerker of bezoeker en gaan graag samen in gesprek over de inrichting van het servicepunt, zodat we de dienstverlening aan de recepties kunnen blijven ontwikkelen en verbeteren.

In iedere focusgroep is plek voor 10 personen. De gesprekken worden op de campus gevoerd en duren ongeveer 90 minuten. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd. Klik hier om je aan te melden voor één van de groepen.

• Maandag 27 mei van 11.00 tot 12.30 uur
  • Donderdag 30 mei van 13.00 tot 14.30 uur