Logo Diversity, Equity And Inclusion office
Logo Diversity, Equity And Inclusion office

Gezocht: leden voor de Diversity, Equity and Inclusion Committee

Wil jij bijdragen aan een inclusieve en veilige faculteit? Meld je dan aan voor de Diversity, Ecquity and Inclusion Committee (DEI)! De Faculteit der Sociale Wetenschappen maakt zich sterk voor een prettige werk- en studeer-omgeving voor iedereen. De DEI adviseert het bestuur over thema’s op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit. Ben jij een student of medewerker van onze faculteit en gepassioneerd over deze onderwerpen? Dan zoeken we jou!

We zoeken studenten en medewerkers die de diversiteit in de breedste zin van het woord binnen onze faculteit representeren. Graag zouden we ook alle onderwijs- en onderzoeksrichtingen en verschillende functies (zowel WP als OBP) vertegenwoordigd zien.

Als je je inzet voor de DEI, ga je op vrijwillige basis aan de slag met de genoemde thema’s. Je neemt deel aan vergaderingen en workshops en adviseert over de manier waarop de faculteit een zo veilig en inclusief mogelijke werk- en studeeromgeving kan bieden. Waar nodig help je bij de organisatie van activiteiten. Naar verwachting besteed je twee tot vier uur per maand aan jouw werkzaamheden voor de DEI.

Interesse? Laat ons voor 15 juni a.s. in een korte brief weten waarom jij gepassioneerd bent om lid te worden van de DEI.

Wil je eerst meer informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen (deicommitteefsw [at] ru.nl (deicommitteefsw[at]ru[dot]nl)).

Met vriendelijke groet,

Namens de DEI

Yael Raz en Suzanne Boelens (voorzitters DEI)

Contactinformatie

Thema
Diversiteit