Healthy Student Life

In mei ontvangen alle RU-studenten (weer) een uitnodiging voor het Healthy Student Life onderzoek dat zich richt op studentenwelzijn. Omdat wij sterk geloven in de relatie tussen sport, bewegen en welbevinden verloten wij 10 RSC-maandabonnementen onder alle studenten die deelnemen!

Studeer jij aan de Radboud Universiteit? Dan ontvang je in mei een uitnodiging voor het jaarlijkse Healthy Student Life onderzoek in je RU-mailbox. Dit onderzoek van de Radboud Universiteit richt zich op het welzijn van al haar studenten. In de online vragenlijst komen thema’s aan bod zoals stress, (prestatie)druk, geluk, veerkracht, beweging/sport en jouw toekomst. Heb je al eerder meegedaan? Of doe je nu voor het eerst mee? Jouw unieke bijdrage zorgt ervoor dat de Radboud Universiteit een compleet beeld krijgt van de stand van zaken omtrent welzijn van studenten en factoren die hiermee samenhangen. Op basis van deze kennis kan de Radboud Universiteit haar beleid verbeteren en tools ontwikkelen die het welzijn van jou én jouw medestudenten positief kunnen beïnvloeden!

Doe mee en win!

Omdat wij bij Radboud Sport & Cultuur sterk geloven in de relatie tussen sport, bewegen en welbevinden dragen wij graag ons steentje aan bovenstaande onderzoek bij! Onder alle studenten die deelnemen aan het Healthy Student Life onderzoek verloten wij daarom tien RSC-studentenmaandabonnementen. Met dit abonnement kun je een maand lang onbeperkt actief bij ons zijn. Komt jouw naam als winnaar uit de bus en heb je je studentenjaarabonnement voor dit jaar al betaald? Dan ontvang je een maandbedrag retour. Daarnaast biedt het onderzoeksteam alle deelnemers een gratis kop koffie (of thee/warme chocomelk) aan van de SPAR University RU én worden er naast de maandabonnementen van het RSC ook verschillende Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €10 en €100 verloot. Houd je RU-mailbox dus in de gaten en vul de Healthy Student Life vragenlijst in!

Organisatieonderdeel
Sports