In memoriam Jeroen Meijerink


Ons bereikte gisteren het verdrietige bericht dat onze collega Jeroen Meijerink is overleden.

Jeroen was werkzaam als afdelingshoofd Operatiekamers, hoogleraar Innovatieve chirurgie, en chirurg in ons umc. We zullen ons Jeroen herinneren als een uniek mens die op zijn eigen karakteristieke manier invulling gaf aan zijn werk in het Radboudumc. Zijn ongedwongenheid en benaderbaarheid maakte hem tot een zeer geliefde collega en leermeester die we zeer zullen missen. Jeroen was al geruime tijd ziek, en deelde dit in openheid met velen van ons.

Hij was een bevlogen collega, ook buiten ons Radboudumc, zeker waar het innovatie en de Groene OK betrof. De projecten die mede door zijn originaliteit en drang naar innovatie en ontwikkeling tot stand gekomen zijn, zullen de herinnering aan hem in stand houden. Wij zijn Jeroen erkentelijk voor alles wat hij voor het Radboudumc heeft betekend.

We wensen zijn vrouw Nicole en zijn kinderen heel veel sterkte bij de verwerking van dit veel te vroege afscheid.

Namens de Raad van Bestuur,

Bertine Lahuis, voorzitter

Namens de collega’s van de afdeling Operatiekamers,
Gert Jan Scheffer, afdelingshoofd


De afscheidsdienst voor Jeroen zal plaatsvinden op dinsdag 12 september om 14.00 uur in de Grote Kerk in Leeuwarden. Collega’s zijn hierbij van harte welkom.

Wil je een condoleance sturen, dan kun je dat doen via het volgende adres: Management Secretariaat afdeling Operatiekamers, t.a.v. Miranda Alberda, huispost en route 714, of via de mail;
miranda.alberda [at] radboudumc.nl (miranda[dot]alberda[at]radboudumc[dot]nl)

Contactinformatie