Introductiemarkt introductie 2021
Introductiemarkt introductie 2021

Introductievoorbereiding in volle gang

Het zomerreces staat voor de deur, voor velen het moment dat de werkzaamheden luwen. Binnen de faculteit zijn er echter veel mensen druk aan de slag om een groots evenement direct na de zomer op poten te zetten: de introductie!

Van 20 tot en met 27 augustus openen de universiteit en faculteiten hun deuren voor de nieuwe instroom eerstejaars en premasters. Gedurende deze week krijgen de introlopers een stoomcursus studeren, en vooruit een beetje feesten, in Nijmegen. Om de introlopers een perfecte start van hun studentenleven te bieden, zijn introductiecommissies, opleidingscoördinatoren en de faculteitscoördinator al druk bezig met de organisatie van de introductie.  

De opleidingen hebben hun programma’s rond en schotelen de introlopers een mooie mix van formele en informele activiteiten voor. Zo krijgen de instromers introductiecolleges, IT-instructies, nemen ze deel aan een sportdag en worden ze in de avonduren uitgenodigd voor verschillende feesten. De introductie wordt in stijl afgesloten met een groot festival voor de hele universiteit.  

Volgende maand verstuurt de universiteit een eerste save the date om de aankomende studenten warm te maken voor de introductie. Rond de vierdaagseweek krijgen ze een officiële uitnodiging met mogelijkheid tot aanmelding. In de tussentijd zijn de commissies en de coördinatoren druk bezig om de puntjes op de i te zetten. 

Contactinformatie