Collage van portretten

Kom ook naar de Dies Natalis

​​​​​​​Je bent van harte welkom! Op donderdag 20 oktober 2022 viert de Radboud Universiteit haar 99e verjaardag met een academische zitting in de Aula en een eucharistieviering in de Studentenkerk. Het programma van de Dies Natalis staat in het teken van het thema ‘kansen’.

Programma Academische Zitting

De academische zitting duurt van 14:00 tot 15:30. Thomas Quartier, hoogleraar Liturgische en Rituele Studies en Theoloog des Vaderlands zal een diesrede voordragen: ‘Roeping: kans en keuze voor de universiteit’. Tijdens de viering geniet je van de muziek van popduo Clean Pete.

Verder staat op het programma:

• Uitreiking eredoctoraat aan Katalin Karikó, Senior Vice President van BioNTech SE; hoogleraar Biochemie aan de University of Szeged en Adjunct Professor aan de University of Pennsylvania
  • Toespraak eredoctor Katalin Karikó
  • Uitreiking Radboud Universiteitspenning
  • Uitreiking Studentonderscheiding
  • Toespraak van rector magnificus Han van Krieken
  • Receptie

Alle bijdragen staan in het teken van 'kansen': het thema van het academisch jaar 2022-2023.

Eucharistieviering

Voorafgaand aan de academische zitting vindt rondom hetzelfde thema ‘kansen’ van 10.30 tot 11.30 uur een eucharistieviering plaats in de Studentenkerk.

Aanmelden

De Dies Natalis is een bijeenkomst voor alle medewerkers en studenten. Wil je bij de viering aanwezig zijn? Meld je dan bij voorkeur vóór 10 oktober aan via de link in de uitnodiging die je per mail hebt ontvangen.

Contactinformatie

Bekijk alle informatie over de Dies Natalis op ru.nl/diesnatalis. Heb je een vraag?

info [at] ru.nl (Neem contact op)

Actualiteiten