Beeldmerk Radboud Sounds
Beeldmerk Radboud Sounds

Laatste namen Radboud Sounds bekend

Heb jij al een kaartje bemachtigd voor Radboud Sounds? Voor dit muziek- en wetenschapsfestival in Doornroosje op 12 mei werden eerder al veel interessante namen aangekondigd. Met deze nieuwe namen is de line-up compleet:    

  • Artiest Sophie Straat, dé koningin van de nieuwe generatie protestzangers 
  • Wetenschappers Daniël Wigboldus, Esther-Mirjam Sent, Thomas Quartier, Anne Speckens, Linde van Schuppen en Roel Smeets 
  • Postertentoonstelling over het muzikale verleden van Nijmegen, door geschiedenisstudenten en Thomas Delpeut 

Zij voegen zich bij vele andere Radboudonderzoekers en artiesten DJ Joost van Bellen en YIN YIN. Studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit en Radboudumc betalen 7,50 euro voor een ticket.  

Line up Radboud Sounds 12 mei 2023

Radboud Sounds, de wetenschap van muziek 

Als je de sterren kon omzetten in geluid, hoe zou dat dan klinken? Kan muziek je pijngrens verhogen? Hoe kan muziek je oren voor de gek houden? En waarom is het zo belangrijk om samen los te gaan op muziek? Vier samen met de Radboud Universiteit haar 100-jarig bestaan. Geniet van livemuziek en dans mee tot in de late uurtjes.  

Radboud 100 jaar 

Radboud Sounds is één van de activiteiten waarmee we de 100-jarige verjaardag van de Radboud Universiteit vieren. Bekijk het hele lustrumprogramma op www.ru.nl/100.