Honing uit de Regio Oogst pop-up store
Honing uit de Regio Oogst pop-up store

Lokaal kokerellen met boodschappen uit de Regio Oogst pop-up store

Misschien heb je hem al gespot: de Regio Oogst pop-up supermarkt in de Refter, tot en met 7 juni te vinden bij de counter van Craft. Elke werkdag tussen 12:00 en 14:00 haal je er de lekkerste producten van dichtbij, zoals de biologische pasta en havermout van Landgoed Velhorst en romige melk, yoghurt en boter van Speetenhof. Ook kun je verse groenten en fruit inslaan, direct afkomstig van boeren en telers in de buurt. Of wat dacht je van een potje Nijmeegse stadshoning van Bijmegen?

Regio Oogst pop-up store

Pop-up supermarkt met boodschappen van dichtbij

Tot met 7 juni kun je tijdens de lunchpauze alvast boodschappen doen. En niet zomaar boodschappen: gezonde en mooie producten van dichtbij. Elke werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur vind je bij de counter van Craft in De Refter een pop-up supermarkt van Regio Oogst, met alles wat je nodig hebt voor je eerstvolgende avondmaaltijd. Zo van het land op je bord!

Mozzarella in de Regio Oogst pop-up store

Gekoelde producten? Laat ze bewaren in de koelkast! 

Heb je gekoelde producten in je mandje? Die kun je natuurlijk meenemen naar een pantry met koelkast in de buurt van je werkplek. Maar het is ook mogelijk om ze gelabeld in de koelkast bij Craft te laten bewaren, zodat je ze later op de dag op kunt halen. Wel zo gemakkelijk!

Heb je geen tijd of zin om tijdens de lunchpauze naar de pop-up store te komen? Dan kun je altijd nog terecht in de wijkwinkel van Regio Oogst in Brakkenstein: op werkdagen geopend van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag tot 16:00 uur.

Onderzoek naar winkelvoorkeuren 

De pop-up store is onderdeel van het project Alliantie voor meer duurzaam regionaal voedsel, waarbij onderzoek gedaan wordt naar koopgedrag en regionale producten. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Gelderland, POP3 Professionalisering Korte Voorzieningsketens 2021 en ELFPO, het “Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland”. Het try-out onderzoek wordt uitgevoerd door de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit, in nauwe samenwerking met de divisie Campus & Facilities en met Regio Oogst: een netwerk van boeren, telers, makers en burgers die gaan voor lokale versproducten.

Europees Landbouwfonds en Provincie Gelderland