Collegevoorzitter Daniel Wigboldus en zijn zoon tijdens de vierdaagse 2022
Collegevoorzitter Daniel Wigboldus en zijn zoon tijdens de vierdaagse 2022

Loop jij de 4Daagse? Laat je sponsoren voor Radboud100

Geweldig dat jij dit jaar de 4Daagse loopt! Geef jouw deelname dit lustrumjaar extra betekenis door mee te doen aan de 4Daagse Sponsorloop voor Radboud100. Zo draag je bij aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen.

‘Ik loop mee voor Radboud100, een nieuw initiatief van het Radboud Fonds bij ons honderdjarig bestaan om donateurs uit te nodigen een bijdrage te leveren aan ons onderzoek en onderwijs. Vorig jaar liep ik voor de eerste keer mee, in de editie met drie dagen. Dat vond ik al behoorlijk pittig. Door dit jaar mee te lopen voor Radboud100 voel ik een verantwoordelijkheid om vier dagen uit te lopen. Ik nodig andere mensen van harte uit om me hierin te volgen. Ik zie ernaar uit om samen met anderen onze wandelpassen te zetten voor Radboud100.’  Daniël Wigboldus, voorzitter college van bestuur

Radboud100

Radboud100 is een groep mensen die samen onderzoek en initiatieven vanuit de Radboud Universiteit steunt. Dit jaar help je bijvoorbeeld vluchtelingen om te studeren in vrijheid en ondersteun je onderzoek naar bloemrijke dijken die ons beter beschermen. Radboud100 is een initiatief van Radboud Fonds. Lees meer over de Radboud100 projecten.

Bijdragen

Als je je tijdens de 4Daagse laat sponsoren voor Radboud100, ontvang je tijdens de intocht op de Via Gladiola een bijzonder Radboud100-speldje. Ter hoogte van de campus zorgen we voor een warm onthaal en helpen we je de laatste kilometers op weg naar de finish. Levert je sponsoractie 100 euro of meer op? Dan ontvang je het boek 100 jaar Radboud Universiteit in 101 beelden, een ode aan het lustrum van de Radboud Universiteit.

Kom in actie

Loop je mee voor Radboud100 tijdens de Nijmeegse 4Daagse? Fantastisch! Ga naar de website, klik op de button “Wandel mee” en meld je aan. Dit kan alleen, maar ook als team. Heb je nog vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met Lisette Pals, fondsenwerver bij het Radboud Fonds, via lisette.pals [at] ru.nl.

Wandel mee voor Radboud100

Loop je zelf niet, maar vind je dit toch een goede actie? Sponsor dan één van je collega’s of (mede)studenten.

Sponsor onze Radboud100 lopers

Radboud Café

Contactinformatie