Logo Maand van AI 2024
Logo Maand van AI 2024

Maand van AI in onderwijs in het teken van verkennen, veranderen en verbinden

Ook dit jaar staat juni weer in het teken van AI in onderwijs. De hele maand worden er weer tal van gratis events georganiseerd, door het hele land én online. Inspiratie gegarandeerd! Mede mogelijk gemaakt door NOLAI!

Waar heb jij behoefte aan?

  • Laat je informeren door betrouwbare kennispartners als NOLAI, SURF, SIG AED, Kennisnet, Npuls en de Nederlandse AI Coalitie. 
  • Draag actief bij aan de verandering van ons onderwijs en werk samen met experts uit het vakgebied.
  • Wissel van gedachten met andere professionals binnen en buiten jouw sector of branche over de kansen en risico’s van AI in onderwijs.

Wat staat er op het programma?

Elke week worden online en live events op locatie georganiseerd over AI in het onderwijs. Misschien wel bij jou in de buurt. We werken samen aan een goed gevuld programma, vanaf medio april wordt het gepresenteerd en verder aangevuld. Houd het in de gaten!

Naar programma

Ook bijdragen aan het programma?

Organiseer jij in de maand juni een (online) bijeenkomst rondom AI in onderwijs, of publiceer jij een artikel, blog of podcast? Samen weten we meer, en samen leren we meer.

Geef je event op vóór 30 april

Wie zijn wij?

MVAI is een gezamenlijk initiatief van NOLAI, Kennisnet, NL AIC, Npuls, SURF en SIG AIED. Dit is de vierde keer dat de Maand van AI in onderwijs wordt georganiseerd

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Nationaal Onderwijslab AI (NOLAI)
Thema
Kunstmatige intelligentie