Masterclass & film Memento

Memento is een Amerikaanse psychologische thriller en neo noir uit het jaar 2000 van regisseur Christopher Nolan. De film kreeg lovende recensies en was een kleine hit in bioscopen. Op woensdag 14 juni kun je Memento komen bekijken.

Voorafgaand aan de filmvertoning ontrafelt filmdocent Twan Arts in een masterclass de bijzondere verhaalstructuur van Memento. Was deze psychologische thriller echt zo vernieuwend in haar verhaalstructuur? En hoe zorgt Nolan ervoor dat je als kijker niet volledig in verwarring achterblijft? Twan Arts is als docent Film verbonden aan verschillende hbo-opleidingen. Hij verzorgt regelmatig masterclasses in filmhuizen en ziet het als zijn persoonlijke missie de liefde voor film te verspreiden waar hij maar kan.

Locatie en tijd

Bovenstaande masterclass en vertoning van Memento vinden woensdag 14 juni plaats in lokaal E- 1.16 van de HAN aan de Kapittelweg 35 in Nijmegen. Het programma begint om 19.00 uur en is rond 22.00 uur afgelopen.

Reserveren

Voorstellingen worden aangeboden als ticketuur. Vanaf 8 dagen van tevoren kun je jouw stoel reserveren via de website of de RSC app.

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Sports