Meet & play

Vooral bij teamsporten is het soms lastig om een partijtje te kunnen spelen. Het bij elkaar krijgen van voldoende spelers lijkt hierbij de grootste uitdaging te zijn.

Om deze reden zijn wij gestart met ‘Meet & play volleybal’ en ‘Meet & play basketbal’. Als je je aanmeldt voor het ticketuur ‘Meet & play volleybal’ kun je op donderdagmiddag om 17.00 uur een potje volleybal spelen met gelijkgestemden. Meld je je aan voor het ticketuur ‘Meet & play basketbal’, kun je op donderdagmiddag om 17.30 uur een potje basketballen. Om mee te kunnen doen is het wel noodzakelijk dat je de basistechnieken van de genoemde sporten beheerst.

Nu ook ‘Meet & play zaalvoetbal’

Omdat deelnemers erg enthousiast zijn over het Meet & play-concept, bieden we met ingang van 27 maart 2023 ook ‘Meet & play zaalvoetbal’ aan. Zelfde principe, andere sport: als je je aanmeldt voor dit ticketuur kun je op maandagmiddag om 17.30 uur een potje zaalvoetballen. Om mee te kunnen doen is het wel noodzakelijk dat je de basistechnieken van zaalvoetbal beheerst.

Inschrijven

Je kunt je aanmelden voor de ticketuren ‘Meet & play' via de website of de RSC app.

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Sports