Memories of #RadboudIntro21

Een campus vol vrolijke studenten

Memories of #RadboudIntro21

De Radboud Introductie bracht weer leven op de campus en we waren enorm blij om iedereen weer terug te zien. Voor sommigen van ons betekende de week vol activiteiten en evenementen dat ze als mentor nieuwe studenten de beste plekjes van Nijmegen lieten zien. Voor eerstejaarsstudenten betekende het nieuwe vriendschappen sluiten en Nijmegen en de Radboud Universiteit ontdekken om zo hun studie optimaal te beginnen. Op welke manier je ook betrokken was bij deze week, we weten zeker dat iedereen blijvende herinneringen heeft gemaakt! Of studenten nu dansten op de beats van de Introshow of op de introductiemarkt op zoek waren naar een passende studentenorganisatie, wij hebben deze herinneringen vastgelegd:

 

Oude passies herontdekken en nieuwe passies vinden

Er is geen beter moment dan het begin van het nieuwe studiejaar om je aan te sluiten bij een groep studenten met dezelfde interesses. De Radboud Universiteit heeft meer dan 150 studentenorganisaties en als je hebt deelgenomen aan de introductie, heb je hun voorproefje op de introductiemarkt met al zijn kraampjes en stands vast niet gemist. Maar we kunnen ons voorstellen dat je door alle drukte tijdens de introductie en de omstandigheden van het afgelopen jaar nog geen keuze hebt kunnen maken. Of je nu een creatieve ziel bent, een fanatiek sporter of een globetrotter, er is vast een vereniging die bij je past. Haal het beste uit je studententijd en vind een vereniging die bij je past.

 

Alle begin is moeilijk maar dat hoeft niet zo te zijn

Memories of #RadboudIntro21

De introductie betekende ook een nieuwe start voor ongeveer 4.000 eerstejaarsstudenten. Een spannende tijd waarin het hebben van een gids en het vinden van nieuwe vrienden het verschil kunnen maken. Op de eerste dag van de introductie werden de eerstejaarsstudenten voorgesteld aan hun mentorgroep. Met deze groep brachten ze de rest van de week vol activiteiten en evenementen door. VOX legde indrukken vast van deze eerste spannende ontmoeting.