Het logo van het MKB datalab oost
Het logo van het MKB datalab oost

MKB Datalab-Oost helpt bedrijven met implementatie Artificial Intelligence

MKB Datalab-Oost, een nieuw AI & Datalab, is een samenwerking van Radboud Artificial Intelligence (AI) en Universiteit Twente waarbinnen vanuit de Radboud Universiteit studenten AI en Data Science aan de slag gaan met AI- en datavraagstukken van MKB-ondernemers uit de regio Oost-Nederland.

Met het MKB Datalab-Oost willen Radboud Universiteit en Universiteit Twente in deze samenwerking het regionale MKB ondersteunen bij meer datagedreven (en daardoor slimmer) ondernemen. Het MKB Datalab-Oost verzorgt vanuit de twee locaties naast losse (op maat) opdrachten ook workshops voor ondernemers, masterclasses (AI for Business) en inspiratiesessies. De bedrijven betalen een aantrekkelijke prijs en de studenten worden bij de uitvoering van de opdrachten en workshops inhoudelijke bijgestaan door docenten AI en Data Science van Radboud Universiteit.

Dirk van Schaijk is managing director van dit nieuwe lab en nodigt bedrijven uit de regio uit om kennis te maken met de mogelijkheden die AI voor hen kan bieden.

Het MKB Datalab-oost is mede mogelijk gemaakt door ICAI Nederland, NWO en dankzij financiering vanuit Ministerie van Economische Zaken. 

Contactinformatie

Dirk van Schaijk: dirk.vanschaijk [at] ru.nl (dirk[dot]vanschaijk[at]ru[dot]nl) of 06 - 311 321 03