Campus vanuit de lucht

Mobiliteitsonderzoek, doe mee en maak het verschil

Ben jij een van de vele studenten of medewerkers die regelmatig naar de campus van de Radboud Universiteit reist? Dan is jouw input nodig!

Hoe kom jij naar de campus en waarom kies je voor dit vervoermiddel? Neem deel aan het mobiliteitsonderzoek en vul de vragenlijst in. Het kan van dinsdag 21 mei t/m vrijdag 14 juni. Onder de deelnemers worden 5 cadeaubonnen à 100 euro verloot.

Waarom is een mobiliteitsonderzoek nodig?

Mobiliteit van medewerkers en studenten is op dit moment de op een na grootste bron van CO2-uitstoot van onze universiteit. Vanuit de duurzaamheidsambities willen we die uitstoot omlaag brengen door duurzame alternatieven te stimuleren.

Daarom is het belangrijk om te weten hoe jij naar de campus reist. Kom je lopend, op de fiets, met het openbaar vervoer of met de auto? Hoe bevalt dat? Zou je een alternatief vervoermiddel overwegen?

Door deel te nemen aan dit onderzoek help je om het mobiliteitsbeleid van de universiteit vorm te geven en kunnen we in de jaren die volgen bijhouden welke impact het beleid heeft. Jouw keuzes maken het verschil!

Naar de vragenlijst

Organisatieonderdeel