Twee vrouwen zitten buiten het Maria Montessorigebouw te praten

MT500: Radboud Universiteit op derde plek voor goed werkgeverschap

De Radboud Universiteit is dit jaar flink gestegen op de lijst van 500 Nederlandse organisaties met de beste reputatie.

Op de algemene MT500 ranking behaalden we de 97e positie, 88 plaatsen hoger dan vorig jaar. De universiteit staat binnen de sector ‘universiteiten, hogescholen en opleiders’ op de zesde positie. Voor de categorie ‘goed werkgeverschap’ binnen de sector wordt de Radboud Universiteit op de derde plaats genoemd, een stijging van drie plekken ten opzichte van 2021.

MT500

De MT500 is het jaarlijkse verslag van een onderzoek naar de reputatie van Nederlandse bedrijven. Kenmerkend voor de aanpak van de MT500 is de peer-to-peer-beoordeling: respondenten vellen een oordeel over bedrijven die in hun eigen branche actief zijn. De 4.428 respondenten werden gevraagd om hun top 3 van meest bewonderde bedrijven aan te wijzen. Deze top 3 beoordeelden zij vervolgens op vijf aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering, goed werkgeverschap en duurzaamheid.

Kom bij ons werken

Benieuwd hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Bekijk dan meer informatie over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de verhalen van onze medewerkers. Of bekijk onze vacatures om te zien hoe jij een bijdrage kan leveren aan onderwijs en onderzoek. Je bent nodig!

Bekijk onze vacatures

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.