banner van de Nationale Alumni Enquete 2023
banner van de Nationale Alumni Enquete 2023

Nationale Alumni Enquête 2023 van start

Heb jij een master behaald aan de Radboud Universiteit en ben je afgestudeerd tussen oktober 2021 en september 2022? Doe dan mee met de Nationale Alumni Enquête. Zo kunnen we het onderwijs voor toekomstige studenten verder verbeteren.

Hoe doe je mee? 

Meedoen is eenvoudig: klik op de link in de uitnodiging die je op 19 oktober op je privémail ontvangen hebt. Heb je deze (nog) niet ontvangen of kun je de mail niet meer vinden? Ga dan naar NAE2023. Selecteer hier de Radboud Universiteit en voer je studentnummer en geboortedatum in. Je kunt direct beginnen met invullen. 

Waarom de Nationale Alumni Enquête? 

Met dit onderzoek brengen we de arbeidsmarktintrede van onze afgestudeerden in kaart. De resultaten ervan geven ons inzicht in de aansluiting van onze opleidingen op de arbeidsmarkt en helpen ons de loopbaanoriëntatie en arbeidsmarktvoorbereiding verder te verbeteren. Met jouw antwoorden kunnen de universiteit en jouw masteropleiding dus het onderwijs verbeteren, waardoor je toekomstige studenten helpt. In welke situatie je ook zit, jouw mening is altijd belangrijk. Ook als je op dit moment geen werk hebt of aan een nieuwe opleiding begonnen bent, horen we dus graag je mening. 

Maak kans op een leuke prijs 

Onder deelnemende alumni van de Radboud Universiteit verloten we een cursus naar keuze van Radboud In'to Languages, drie waardebonnen naar keuze van 100 euro en tien waardebonnen van bol.com ter waarde van 20 euro. Daarnaast maak je ook nog een kans op één van de tien cadeaubonnen ter waarde van 350 euro die onder de deelnemende alumni van alle universiteiten wordt verloot. 

Contactinformatie

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met Centerdata via nae [at] centerdata.nl (nae[at]centerdata[dot]nl).