Nieuwsbericht Kankanamalage
Nieuwsbericht Kankanamalage

Neem een kijkje in de keuken bij collega's

Binnen de Radboud Universiteit werken meer dan 4.000 mensen in het onderwijs. Weten hoe jouw collega’s onderwijs geven, is daardoor haast onmogelijk. Of toch niet? De hele maand oktober kun je innovatieve onderwijsprojecten en onderwijsonderzoeken van collega’s bekijken in een minitentoonstelling van het Radboud Teaching and Learning Centre (TLC). Misschien ben je hem al tegen het lijf gelopen, want de tentoonstelling staat in de trappenhuizen op de vijftiende verdieping van het Erasmusgebouw. 

In de tentoonstelling zie je tegen welk probleem collega’s of hun studenten in het onderwijs aanliepen, wat zij als oplossing hebben bedacht en hoe dat uitpakte. Ontdek bijvoorbeeld hoe docenten van Pedagogische Wetenschappen op onderzoek zijn uitgegaan naar hoe studenten werkgroepbijeenkomsten voorbereiden of hoe collega's van Radboud In'to Languages onderzoeken hoe een onlinecursus Academisch Schrijven studenten helpt in het verbeteren van hun taalvaardigheid en schrijfvaardigheid 

Alle projecten worden uitgevoerd in het Radboud-onderwijs en gefinancierd met innovatie- en onderzoeksvouchers van het TLC. Op die manier kan elke docent aan de slag met vernieuwing van onderwijs en onderzoek naar onderwijs en leren. 

Met de tentoonstelling wil het TLC onderwijsvernieuwing en onderwijsonderzoek zichtbaar maken en kennisdeling een stimulans geven. De tentoonstelling reist over de campus en is de hele maand oktober te zien in het Erasmusgebouw. Bezoek de tentoonstelling en neem zo een kijkje in de keuken bij collega's! 

> Meer informatie over het TLC-voucherprogramma 

> Bekijk alle actuele TLC-voucherprojecten 

Nieuwsbericht Kankanamalage 2