Nieuwe features IEEE

In de database IEEE Xplore zijn verschillende nieuwe features beschikbaar. Naast nieuwe tijdschriften en e-books in de database, vind je er immersieve artikelen en er zijn meerdere functionaliteiten om literatuur voor je onderzoek op te slaan. Ook video’s van conferenties staan vanaf nu in de database.

Immersieve artikelen

In IEEE Xplore staan nu artikelen waarin je dingen kunt slepen, bewegen, klikken en meer. Een voorbeeld hiervan is een artikel dat genetic algorythms gebruikt om het 8-queens problem op te lossen. Hier vind je alle immersieve artikelen. Het icoon van het klikkende handje onder een resultaat brengt je meteen naar het immersieve artikel.

Research projects & favorites

In IEEE kun via My Research Projects je documenten indelen in categorieën en verschillende projecten. Via de “My Favorites” krijg je jouw favoriete tijdschriften op de homepage te zien.

Conference video’s & nieuwe literatuur

Het tijdschrift IEICE Communications Express is toegevoegd, evenals e-books van Packt. Titels van River Publishers en Princeton University Press zijn ook vindbaar via IEEE Xplore.
Video’s van conferenties staan vanaf nu ook in de database.

Contactinformatie

Heb je vragen over IEEE Xplore? Neem contact op met de Library of Science, we helpen je graag.

Organisatieonderdeel
Library of Science