NIMMA Sportcongres

Op maandag 27 mei organiseren de Radboud Universiteit, HAN Sport en Bewegen, ROC Nijmegen en de gemeente Nijmegen samen het NIMMA Sportcongres: Niet nuilen, moar meedoen. Deze dag in het Gymnasion staat in het teken van inspiratie, ervaringen en kennisuitwisseling op het gebied van beweegstimulering en aangepast sporten en bewegen.

Veel mensen sporten en bewegen helaas onvoldoende. Om hier verandering in te brengen werken de Radboud Universiteit, HAN Sport en Bewegen, ROC Nijmegen en de gemeente Nijmegen samen met maatschappelijke partners om sport en beweging te stimuleren. In aanloop naar deze sportzomer organiseren zij dan ook samen het NIMMA Sportcongres: niet nuilen, moar meedoen. 

Programma

Het NIMMA Sportcongres, dat op maandag 27 mei in het Gymnasion plaatsvindt, staat in het teken van inspiratie, ervaringen en kennisuitwisseling op het gebied van beweegstimulering en aangepast sporten en bewegen. Op het programma staat onder andere: rolstoelvaardigheidstraining, e-sports voor inclusief sporten en bewegen, en het betrekken van je doelgroep bij innovaties en onderzoek. Dagvoorzitter Suse van Kleef zal de dag openen en in gesprek gaan met Tom Dumoulin en Kika van Es over de rol van topsport in beweegstimulering. Ook zal Kees-Jan van der Klooster zijn visie delen over sporten en bewegen met een beperking. 

Aanmelden

Het NIMMA Sportcongres is gericht op professionals vanuit praktijk, beleid, onderwijs en onderzoek zoals: buurtsportcoaches, beleidsmedewerkers, gezondheidsmakelaars, bewegingsagogen, docenten, sportaanbieders, ergotherapeuten en meer! Het programma duurt van 9.00 tot 17.00 uur en de kosten voor deelname bedragen €50,- per persoon. Meer informatie en aanmelden via de evenementpagina van het NIMMA Sportcongres.

NIMMA Sportcongres evenementpagina

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Sports