Leraar voor klas met leerlingen

NOLAI inventariseert | hoe kan AI jouw onderwijs verbeteren?

Werk jij in het basis-, voortgezet of speciaal onderwijs? Heeft de opkomst van AI jou ook aan het denken gezet? Zie je al kansen of wil je die verkennen? Dan nodigen we je heel graag uit voor een van de open vraagarticulatiesessies van NOLAI op 31 oktober en 1 november. Meld je nu aan.

Denk mee

In de herfst van 2023 ontmoeten we je graag tijdens een van de open sessies op 31 oktober en 1 november in Meppel, Nijmegen en Middelburg. De inschrijving wordt geopend op de Dag van de Leraar, 5 oktober.

Waar en wanneer

• 31 oktober van 16 tot 18 uur
    NOLAI | Erasmuslaan 1, Nijmegen

• 31 oktober van 16 tot 18 uur
    Stad en Esch Lyceum | Ezingerweg 50, Meppel

• 1 november van 15 tot 17 uur
    Asteria College
    Korczakstraat 1, Middelburg
Stockfoto van een jong kind met zijn duim omhoog

Laat van je horen

Op 31 oktober ben je van harte welkom in Meppel of Nijmegen, of kom op 1 november naar Middelburg. We zijn heel benieuwd naar jouw mening en inspiratie gegarandeerd! Samen maken we ons onderwijs beter met AI.

Meld je direct aan

NOLAI inventariseert

Het Nationaal Onderwijslab AI (NOLAI) initieert tot 2032 ieder schooljaar 15 projecten op scholen door heel Nederland. We brengen scholen in verbinding met bedrijven en wetenschappers om verantwoord te onderzoeken wat wel en niet werkt voor de leerling en leraar. Waar is in de praktijk nu precies behoefte aan? Met welke vraagstukken kampen meerdere scholen? Om dat te achterhalen gaat NOLAI graag in gesprek met leraren, schoolleiders en andere onderwijsprofessionals.

Van vraag naar project?

De meest kansrijke vragen worden door NOLAI geselecteerd en met jouw school, wetenschappers en relevante bedrijven mogelijk uitgewerkt tot een onderzoeksvraag en projectvoorstel. NOLAI zoekt daarbij naar verschillende vormen van hybride intelligentie in so, po en vo, verspreid over Nederland. Lees meer over de eerste projecten van NOLAI.

Meer weten?

Houd LinkedIn en/of de nieuwsbrief van NOLAI in de gaten voor updates! Goed om te weten: kennis over of van AI is uitdrukkelijk niet van belang, kennis van jouw school en leerlingen wél. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op via nolai [at] ru.nl (nolai[at]ru[dot]nl). We denken graag met je mee.

Nationaal Onderwijslab AI

Blijf op de hoogte

We sturen je graag geregeld een bericht over nieuwe bijeenkomsten, concepten, producten en meer.

Organisatieonderdeel
Nationaal Onderwijslab AI (NOLAI)
Kunstmatige intelligentie