Wifi laptop en telefoon
Wifi laptop en telefoon

Onderbrekingen ICT-systemen door werkzaamheden op zaterdag 2 december

Op zaterdag 2 december wordt groot onderhoud uitgevoerd aan het netwerk van de Radboud Universiteit. Daardoor worden de ICT-systemen van de Radboud Universiteit die dag een aantal keren onderbroken. Je kunt hier hinder van ondervinden.

Wanneer je zaterdagochtend voor 13.00 uur op de campus aan het studeren of werken bent, kun je eenmalig een onderbreking verwachten van maximaal een half uur. Op dat moment kun je geen gebruikmaken van ICT-systemen, waaronder wifi, EduVPN, Outlook, Brightspace, Teams en de website van de Radboud Universiteit. Als je vanuit huis werkt of studeert, heb je geen last van deze onderbrekingen.

Vanaf 13.00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd waardoor de centrale ICT-systemen meerdere malen vijf minuten worden uitgeschakeld. Op die momenten kun je de ICT-systemen niet gebruiken. Dat geldt voor zowel werken of studeren vanuit huis als op de campus. De onderbrekingen duren tot maximaal 19.00 uur.

Contactinformatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met de ICT Helpdesk via icthelpdesk [at] ru.nl (icthelpdesk[at]ru[dot]nl) of +31 24 362 22 22 (geopend op werkdagen van 8.00-17.30 uur).