Nieuwe website
Nieuwe website

Op naar één website

Van januari tot en met juni heeft een Taskforce van communicatiemedewerkers zich beziggehouden met het opruimen van de oude iProx site en het overzetten van de noodzakelijke informatie naar onze nieuwe site in Drupal. De komende vier maanden gaat de Taskforce door in afgeslankte vorm.

Deze Taskforce, gevormd door communicatiemedewerkers van de divisie Marketing & Communications (M&C) en de faculteiten, werkte het afgelopen halfjaar volgens de uitgangspunten van Klantgericht Online en zette op die manier een basis neer voor de nieuwe website. Tot en met oktober zullen enkele medewerkers van M&C één dag per week doorgaan met het overzetten van content.

Door het versneld overzetten van de content kan het voorkomen dat je informatie niet meer vindt op de plek die je gewend bent. Je zal regelmatig worden doorgelinkt naar een pagina op de nieuwe website. De komende maanden blijven we je op de hoogte houden van welke informatie is overgezet en waar je het kan terugvinden op de nieuwe website. We zullen in dit artikel en in het weekbericht updates geven over de overgezette content.

Overgezette & lopende content

Informatie voor

Faculteiten

Onderzoeksinstituten & -groepen

Diversen