Nieuwe website

Op naar één website

In januari is er een Taskforce gestart. De Taskforce houdt zich de komende 6 maanden (tot 1 juli 2023) bezig met het opruimen van de oude iProx site en het overzetten van de noodzakelijke informatie naar onze nieuwe site in Drupal.

De Taskforce wordt gevormd door communicatiemedewerkers van de divisie M&C en de faculteiten. Zij werken volgens de uitgangspunten van Klantgericht Online en zetten op die manier een basis neer voor de nieuwe website die vervolgens geoptimaliseerd kan worden. Wanneer de Taskforce met een nieuw onderdeel van de website aan de slag gaat, krijgen de beheerders van dat informatiedeel van de website een seintje.

Door het versneld overzetten van de content kan het voorkomen dat je informatie niet meer vindt op de plek die je gewend bent. Je zal soms worden doorgelinkt naar een pagina op de nieuwe website. De komende periode houden we je op de hoogte van welke informatie is overgezet en waar je het kan terugvinden op de nieuwe website. We zullen in dit artikel en in het weekbericht updates geven over de overgezette content.

Overgezette content