Openingstijden zomer
Openingstijden zomer

Openingstijden zomer 2023 Radboud Universiteit

Tijdens de Vierdaagse, zomervakantie en introductie gelden aangepaste openingstijden voor gebouwen en horeca op de campus. In de vakantie (24 juli t/m 18 augustus) zijn de meeste horeca-outlets gesloten. Op de dag van de Vierdaagse-intocht, vrijdag 21 juli, zijn alle gebouwen op de campus gesloten.

Gebouwen

In de zomer gelden aangepaste openingstijden voor gebouwen op de campus. Ook het Radboud Sportcentrum, de Universiteitsbibliotheek en de Studentenkerk hanteren afwijkende openingstijden: die vind je op hun websites. Voor de aangepaste openingstijden en het reserveren van een studiewerkplek kun je ook meer vinden op de website.

Bekijk hier de reguliere en aangepaste openingstijden van alle gebouwen op de campus.

Eten en drinken

Tijdens de onderwijs- en tentamenvrije periode (tot half augustus) zijn de meeste horecagelegenheden gesloten. Voor die tijd – en gedurende de Vierdaagse en introductie – gelden aangepaste openingstijden voor de foodoutlets op de campus. Op de dag van de Vierdaagse-intocht, vrijdag 21 juli, zijn alle outlets de hele dag gesloten.

Precies weten waar je wanneer terecht kunt voor een kop koffie of een warme maaltijd? Bekijk dan hier de reguliere en aangepaste openingstijden van de verschillende eet- en drinkgelegenheden op de campus. Vanaf de start van het academisch jaar op maandag 4 september gelden de reguliere openingstijden.

Pizza en salade bij The Yard

Waar de meeste outlets gedurende de zomer (gedeeltelijk) hun deuren sluiten, kun je bij Sportsbar The Yard de gehele vakantie terecht voor een lekkere pizza of frisse salade! Alleen op de Vierdaagse-vrijdag is The Yard dicht.

Bekijk de specifieke openingstijden van The Yard in de zomerperiode op de website.

Reguliere openingstijden vanaf 4 september

Vanaf de start van het academisch jaar op maandag 4 september gelden voor zowel de gebouwen als de horecalocaties weer de reguliere openingstijden.

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Campus & Facilities