Pilot: havercappuccino uit de automaat

Pilot: havercappuccino uit de automaat

Sinds kort staan er acht ‘Oat of this World’ koffieautomaten in de verschillende gebouwen op de campus. Onze studenten en medewerkers waarderen de plantaardige melk in onze Coffee Corners, en deze wordt steeds populairder. Om iedereen op de campus de optie te geven een plantaardige keuze te maken, is er een pilot gestart met koffieautomaten waarin de koemelk vervangen is voor havermelk. Dat geldt voor alle producten die uit deze automaten komen, dus bijvoorbeeld ook de chocolademelk. Probeer vooral eens een cappuccino uit deze automaten voor een lekker én duurzaam alternatief!

Duurzaam, vegan en lactosevrij

Het aanbieden van een plantaardig alternatief sluit aan bij de duurzaamheidsdoelstellingen van de Radboud Universiteit vanwege de lagere uitstoot bij productie. Daarnaast biedt het meer opties aan mensen die lactosevrij of veganistisch willen eten.

Beschikbaarheid

De nieuwe automaten zijn er sowieso tot en met de zomer. Als dit plantaardige alternatief goed in de smaak valt zullen deze automaten ook daarna op de campus beschikbaar blijven. Wil je laten weten wat je van de nieuwe automaten vindt? Geef dan je feedback via automaten [at] fb.ru.nl (automaten[at]fb[dot]ru[dot]nl)!

Locaties

Zin in een drankje? De nieuwe koffieautomaten zijn hier te vinden: Forum (begane grond), Maria Montessorigebouw (Grand Café de Iris), Grotiusgebouw (tweede etage), Erasmusgebouw (eerste etage), Elinor Ostromgebouw (tweede en derde etage), Berchmanianum (eerste etage), Huygensgebouw (Giga-Bite). Je herkent de machines aan de groene kleur en ‘Oat of this World’ opdruk.

Pilot: havercappuccino uit de automaat