Campus Radboud Universiteit

Plan van aanpak sociale veiligheid ‘Prevent - Care - Cure’

Prevent – Care – Cure is het plan van aanpak sociale veiligheid van de Radboud Universiteit.

Wij willen dat de Radboud Universiteit een plek is waar iedereen zich thuis en veilig voelt. Een universiteit waar je studeert of werkt in een omgeving die je in staat stelt om het beste uit jezelf en de ander te halen; of je nu onderzoeker, docent, promovendus, leidinggevende, ondersteuner, bestuurder of student bent. De campus is een omgeving waar geen plek is voor ongewenst gedrag. Dit moet de norm zijn voor de hele universiteit.

Met dit plan van aanpak ‘Prevent – Care - Cure’ slaat de Radboud Universiteit een nieuwe weg in. Met een duidelijk doel voor ogen: de Radboud Universiteit moet een veilige omgeving zijn waarin samenwerking, collegialiteit, gelijkwaardigheid, openheid en aandacht voor elkaar vanzelfsprekend zijn. Met ‘Prevent – Care – Cure' zetten we in op een samenhangende en gecoördineerde aanpak en geven we onze voorgenomen koers weer.

Lees het plan van aanpak

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van sociale veiligheid? We zullen regelmatig updates delen via:

1. De pagina over het plan van aanpak sociale veiligheid
  2. Onze nieuwsbrieven
  3. Mails naar studenten en medewerkers

Contactinformatie

Heb je vragen of opmerkingen over sociale veiligheid aan de Radboud Universiteit? Stuur dan een email naar socialsafety [at] ru.nl (socialsafety[at]ru[dot]nl)